Menu

sportsfit 15kg

Pavo sportsfit 15kg

SportsFit is de ideale energiebron voor een paard. SportsFit is een non-heating sportmuesli die bedoeld is voor paarden die kracht nodig hebben voor de sport, maar wel beheersbaar moeten blijven. De ideale energiebron voor een sportpaard is een combinatie van zetmeel en oliën. Zetmeel als snelle energie voor extra 'power', waarbij vitamine E gecombineerd met selenium zorgt voor een snellere afvoer van melkzuren die vrijkomen bij de verbranding van zetmeel. Olie als schone energiebron voor duurprestaties. Een paard wordt niet heet van olie, maar het levert wel veel energie op. Dit komt omdat er zuurstof nodig is voor de verbranding van olie, hierdoor verloopt de verbranding geleidelijk en komt de energie dus ook langzaam vrij. Bovendien zorgen de omega 3- en 6- vetzuren voor een prachtige vacht en bevorderen ze het (natuurlijk) afweersysteem.

Getoaste sojabonen hebben een hoog gehalte aan lysine, methionine en threonine. Dit zijn essentiële aminozuren en de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en behoud van een goede conditie van de spieren.

Deze muesli is geschikt voor paarden die zwaar werk moeten leveren.

Samenstelling:

Haver, Gerst, Luzerne, Tarwegries, Tarwe, Sojaolie, Sojahullen, Gepofte Mais, Rietmelasse, Sojaboonvlokken - getoast, Natriumchloride, Erwtenvlokken, Calciumcarbonaat, Magnesiumoxide, Lijnzaad, Monocalciumfosfaat, Tarwezemelengrint, Zonnebloemzaadschroot, Cichoreipulp (prebiotium), Lijnzaadolie

€ 20,49 incl. BTW

1 Pallet40 stuks