Menu

guthealth 7.5kg

Pavo guthealth 7.5kg

Pavo GutHealth ondersteunt een stabiele darmfunctie. Paarden hebben een zeer gevoelig maagdarmkanaal. Een verandering in rantsoen (teru op de weide, ...), stress, verhuizing, operatie, ...kunnen zorgen voor een veranderende spijsvertering. Dit veranderende spijsvertering heeft te maken met een disbalans van de darmbacteriën. Je paard kan zo het voedsel niet optimaal verteren. Gevolg kan dunne mest en mestwater zijn.
Pavo GutHealth is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je paard optimaal te ondersteunen door de bacteriepopulatie in de darmen weer in balans te brengen. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat alle gunstige bacteriën in de dikke- en dunne darm maximaal worden ondersteund en de ongunstige bacteriën geen kans krijgen om nog langer schade aan te richten.

  • Ingrediënten:
    Appelpulp en bietenpulp: binden water en ondersteunen de maagwand. ze zijn rijk aan pectine, dit zorgt voor een ondersteunende gellaag in de maagwand. 
  • Gerstgras zit vol essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo heeft het een gunstige invloed op de darmimmuniteit. 
  • Brandnetel staat bekend om zijn bloedzuiverende werking.
  • De oregano-olie: zuiverende werking.
  • Premix met onder andere Diamond V en inuline. Dit zijn beide prebiotica: helpen om het evenwicht tussen de gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen te behouden. Insuline: is alleen afbreekbaar door sommige groepen darmbacteriën – en niet door het paard zelf –  waardoor alle voedingsstoffen ter beschikking van de bacteriën komen en niets verloren gaat.
  • Probiotica Saccharomyces Cerevisiae: dit zijn bacteriën die levend de darmen bereiken. 
  • CellProtect antioxidanten die de vrije radicalen in het paardenlichaam vangen en neutraliseren. Vrije radicalen zijn stoffen die ongunstige verandering aan cellen en het weefsel kunnen aanbrengen.

 

Combinatietip! 

Heeft jouw paard snel last van een onrustig maag-darmkanaal? Pavo SpeediBeet, Pavo FibreBeet en Pavo FibreNuggets zijn vezelrijke ruwvoervervangers die de darmbacteriën voeden. Deze ruwvoerproducten zijn een gezonde aanvulling op ieder rantsoen.

€ 63,99 incl. BTW