Menu

fibrebeet 15kg

Pavo fibrebeet 15kg

FibreBeet is een zorgvuldig samensgestelde combinatie van SpeediBeet (bietenpulpvlokken), luzerne en zeer goed verteerbare vezels uit sojahullen. De kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit luzerne maakt FibreBeet de ideale ruwvoeraanvulling voor magere, schrale (sport)paarden om weer perfect in conditie te komen. Pavo FibreBeet is volledig graanvrij en bevat bovendien een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. Het is een ruwvoer en bevat GEEN toegevoegde vitamine en mineralen. Tip: vul vitaminen en mineralen aan!

FibreBeet ondersteunt conditieherstel en bespiering van uw paard/ pony. 

Te gebruiken voor paarden en pony's met een conditieachterstand. Ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker. FibreBeet kan uit gebruikt worden na een zware inspanning om uitdroging te voorkomen.

Pavo FibreBeet geweekt voeren:
Voordat je Pavo FibreBeet kunt voeren moet je het eerst weken in water, in de verhouding 1 : 3 (FibreBeet : water). Laat het een kwartiertje staan in warm water (45 min. in koud water) en je zult zien dat de brokjes al het vocht opnemen en er een droge, smakelijke korrel overblijft. 

Samenstelling:

Bietenpulp, Luzerne, Sojahullen*, Lijnzaad, Rietmelasse, Fenegriek
*Geproduceerd met genetisch gemodificeerde sojabonen

 

€ 22,79 incl. BTW

1 Pallet35 stuks