Menu

BB Lac 725kg

Pavo BB Lac 725kg

Pavo Podo Lac is een merriebrok. Deze brok geeft je ongeboren veulen alle belangrijkste voedingsstoffen mee. Merriemelk bevat van nature namelijk te weinig koper en zink voor veulens, terwijl dit wel noodzakelijk is voor onder meer een goede ontwikkeling van botten, organen, vacht en verteringsprocessen. Daarom is het zo belangrijk om in de laatste drie maanden van de dracht onder andere de kopergift te verhogen, zodat het ongeboren veulen een reservevoorraad in de lever kan aanleggen via de navelstreng. In de eerste drie levensmaanden komt deze voorraad dan geleidelijk beschikbaar en kan het veulen dit gebruiken voor een gezonde ontwikkeling. De merriebrok Pavo Podo Lac bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor het ongeboren veulen en voer je vanaf de laatste drie maanden van de dracht tot en met de zoogperiode. 

Pavo Podo Lac bevat een grote hoeveelheid vitamine E en ook een hoog eiwit- en vetgehalte.

In 3 stappen naar een gezond veulen: vier producten die naadloos op elkaar aansluiten en juist in deze cruciale periode waarin de botten en gewrichten zich ontwikkelen, het opgroeiende veulen ondersteunen met alle belangrijke voedingsstoffen.

  1. merriebrok Pavo Podo Lac: begeleiden van merrie en veulen
  2. veulenbrok Podo Start
  3. opfokbrok Podo Grow

Verkrijgbaar in zakken van 20kg en Big Box (725kg).  

Samenstelling:

Tarwegries, Sojaschroot - getoast, Haver, Gerst, Rietmelasse, Sojahullen, Lupinen, Luzerne, Sojaolie, Maïs, Natriumchloride, Lijnzaad, Calciumcarbonaat, Magnesiumoxide

€ 685,00 incl. BTW

1 Pallet1 stuks