Menu

BB All-Sport 725kg

Pavo BB All-Sport 725kg

Pavo AllSports geeft de juiste balans tussen snelle en langzame energie. Het is een allround sportbrok. Door het productieproces gaan de normaal voor paarden slecht verteerbare granen, ineens zeer goed te verteren zijn en optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen. Pavo AllSports helpt om je paard in een gezonde sportconditie te brengen én te houden.

Belangrijke voedingsstoffen voor sportpaarden, zoals magnesium, natuurlijke vitamine E en selenium zijn extra toegevoegd in Pavo AllSports. Zowel vitamine E als selenium zijn antioxidanten en de combinatie van beide zorgt voor een snellere afvoer van melkzuren die vrijkomen bij de verbranding van suiker en zetmeel. Hierdoor krijgen de spieren meer uithoudingsvermogen en houdt je paard het werk langer vol. Magnesium is belangrijk voor een soepele werking van de spieren. Tot slot zorgt de toevoeging van lijnzaad voor een mooie vacht en extra glans voor jouw sporter!

Ideaal voor sportpaarden in alle disciplines!

Samenstelling:

Tarwe, Tarwegries, Gerst, Maïs, Rietmelasse,Sojahullen, Luzerne, Haver, Bietenpulp, Lijnzaad, Calciumcarbonaat, Natriumchloride, Magnesiumoxide, Monocalciumfosfaat, 

Sojaolie

Verkrijgbaar in zakken van 20kg of Big Box (725kg).

€ 570,00 incl. BTW

1 Pallet1 stuks