Menu

fibermix 20kg

Lannoo fibermix 20kg

Fibermix is een melassevrije structuurmengeling met grondstoffen die zeer rijk zijn aan ruwe celstof en goed verteerbare vezels. Het zorgt voor een optimale darmwerking en darmflora. Fibermix dient in kleine hoeveelheden (0,5 kg) onder het krachtvoer gemengd te worden om de vertering te optimaliseren. Fibermix heeft een goede vitaminering en een extreem laag suiker- en zetmeelgehalte. De mix is zo opgebouwd dat het uw paard in een goede conditie houdt. Het zorgt voor een glanzende vacht. Het bevat een maagbeschermend complex om de spijsvertering te ondersteunen, vooral tijdens korte periodes van stress.

Ideaal voor paarden die gevoelig zijn aan bepaalde metabole aandoeninge en een ideaal supplement  of als volledig voer voor sportpaarden. Ook te gebruiken in geval van hoefbevangenheid, PSSM, RER of obesitas.

Kenmerken:
    Melassevrij waardoor het geschikt is voor alle paarden
    Rijk aan luzernevezels en timotheegras die smakelijke en structuurrijke vezels aanbrengen en een bron zijn van hoogwaardige eiwitten
    Bevat rijstzemelen met natuurlijke spieropbouwende eigenschappen
    toegevoegd lijnzaad zorgt voor een glanzende vacht beschermt de maag– en darmmucosa
    Met levende gistcellen voor een gezonde darmflora
    Maagbeschermend complex op basis van tannines om de spijsvertering te ondersteunen, voornamelijk tijdens korte periodes van stress

 

Samenstelling:

Luzerne, thimotheegras, vlaskaf, haverdoppen, tarwezemelen, spelt, lijnzaadolie, sojaolie, gedroogde chicoreipulp, lijnzaad, rijstzemelen, johannesbrood gedroogd, erwtenvlokken, getoaste sojabonen, lijnzaadschilfers, wortelvlokken, maïskiemschroot, gevlokt lijnzaad, calciumcarbonaat, aardappeleiwit, gistproduct.

€ 18,70 incl. BTW

1 Pallet40 stuks