Menu

fibermash 20kg

Lannoo fibermash 20kg

Fiber Mash is een granenvrije slobber met zeer goed opneembare celstofbronnen. Lannoo Fiber Mash heeft een laag suiker- (7.1%) en zetmeelgehalte (3.8%). De toevoeging van lijnzaad beschermt het maagdarmstelsel en zorgt voor een glanzende vacht.

Ideaal product voor alle paarden als ondersteuning, maar bovenal voor paarden die lijden aan metabole aandoeningen zoals maagzweren, insulineresistentie, hoefbevangenheid en het syndroom van Cushing. Door de structuur kan het ook gerbuikt worden voor paarden met gebitsproblemen en oudere paarden. Tijdens periodes van herstel na ziekte is Fiber Mash een gepast product. 

Bij sport- en recreatiepaarden kan Lannoo Fiber Mash gebruikt worden als aanvullende celstofbron om een optimale aanbreng van ruwvoer te verzekeren. Op die manier zorgt Lannoo Fiber Mash ervoor dat uw paard ook in de winter voldoende ruwvoer binnenkrijgt en in optimale conditie blijft.

 

Samenstelling: 

Timotheegras, luzerne, gedroogde chicoreipulp, gedroogde suikerbietenpulp,  tarwezemelgrint, lijnzaad, getoaste sojabonen, haverdoppen, lijnzaadolie, suikerrietmelasse, wortelvlokken.

€ 18,00 incl. BTW

1 Pallet40 stuks