Menu

happy summer-mix 20kg

Horsefood happy summer-mix 20kg

Happy Summer Mix

Zomereczeem, hoefbevangenheid, cushing, obesitas en insuline resistentie zijn een paar voorbeelden van gezondheidsproblemen die optreden bij paarden die gevoelig zijn voor een te rijk rantsoen. Jong gras en kuilvoer kunnen bij deze paarden beter omgewisseld worden in grofstengelig droog hooi en koolhydraten en eiwitten moeten zoveel mogelijk worden beperkt.

De Happy Summer-Mix is een volwaardige kwaliteitsmengeling speciaal voor gevoelige paarden. Bevat een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte, hoog aandeel lijn- en sojaolie en een ruime dosering gecoate vitaminen- en mineralen. De mengeling bevat makkelijk verteerbare koolhydraten en heeft een goed verteerbare ruwe celstof. Alle spoorelementen, met name zink, koper en selenium zijn in ruime mate toegevoegd vanwege hun gunstige werking vanuit het lichaam op de huid, haarkleed en hoeven.    

Verder zitten er in de muesli 7 krachtige en natuurlijke kruiden, Diatomea aarde (kiezelgur) en gistculturen voor een bevordering van het natuurlijk afweersysteem. Voor een gezond, vitaal en tevreden paard in balans!

Samenstelling:

Luzerne, Haverzemelen, Tarwezemelen, Zonnepitschillen, Lijnzaadolie, Tarwegries, Gras gedroogd, Lijnzaad, Gistcultuur, Zonnebloemzaadschroot, Gerst, Calciumcarbonaat, Rietmelasse, Natriumchloride, Monocalciumfosfaat, Fenegriek, Lijnzaadschilfers, Magnesiumoxide, Kruiden.

€ 24,30 incl. BTW

1 Pallet50 stuks