Menu

Birth Alarm Premium

Birth Alarm Premium

Birth Alarm Premium: Het geboorte meldsysteem voor paarden
 

Dit is hét systeem voor ultieme controle en uitgebreide mogelijkheden. De zender zowel aan de anti-rolsingel als aan de halster bevestigd worden.

Bij de geboorte van een veulen is de aanwezigheid van de eigenaar van een merrie erg belangrijk. Het blijft echter lastig in te schatten wanneer een merrie precies de geboorte inzet. De eigenaar van een drachtige merrie dient toch ten alle tijden op het juiste moment gealarmeerd te worden.

Wanneer de weeën beginnen gaat een merrie op haar flanken liggen, een typische houding van het geboorteproces. In deze zijdelingse houding kunnen de weeën namelijk beter worden opgevangen. Birth Alarm speelt hier op in en slaat automatisch alarm wanneer een merrie 7.6 seconden volledig op haar flanken ligt.

De Birth Alarm Premium is de all-round geboortemelder van Birth Alarm. Deze veulen-geboortemelder bestaat uit een zender en ontvanger. Deze zender kan op verschillende plekken bevestigd worden. Meerdere mobiele telefoons kunnen fungeren als ontvanger. Op deze manier kunt u ten alle tijden mobiel blijven en toch de status van het paard controleren. Naast het alarmeren heeft dit systeem ook de mogelijkheid om statusberichten via de SMS te versturen.

Ongeveer 15% van de drachtige merries slaapt volledig op hun zij en vormt dus een uitzondering op de regel. Voor deze merries heeft Birth Alarm Advanced een speciale functie ontwikkeld, de slaapstand.

 

De voordelen van een Birth Alarm Premium:
✓ Alarm kan zowel dichtbij als op afstand ontvangen worden
✓ Bevestiging aan de anti-rolsingel rond de schoft als de halster
✓ Statusrapport opleveren via SMS
✓ Tot 4 telefoonnummers instelbaar
✓ Bevat een slaapstand
✓ Incl. batterijen

€ 839,00 incl. BTW