Menu

Birth Alarm Mobile 2.0

Birth Alarm Mobile 2.0

Birth Alarm Mobile: het mobiele geboorte meldsysteem voor paarden
 

Dit geboorte meldsysteem staat al jaren bekend om de flexibele bereikbaarheid. Het gemakkelijk te installeren systeem kan eenvoudig aan de anti-rolsingel bevestigd worden.

De eigenaar van een merrie wil onder alle omstandigheden aanwezig zijn bij de geboorte van het veulen. De geboorte van een veulen vindt vaak s ‘nachts plaats. Hierdoor is het van belang dat u op het juiste moment gewaarschuwd wordt.

Wanneer de bevalling wordt ingezet gaat een merrie volledig op haar flanken liggen. De reden hiervoor is dat in deze houding de wee beter kan worden opgevangen. Na precies 7.6 seconden in zijdelingse houding, komt Birth Alarm in actie. Deze geeft alarm en zorgt er voor dat u ten alle tijden aanwezig kan zijn bij de geboorte van het veulen.

De Birth Alarm Mobile werkt op een vergelijkbare wijze als de Birth Alarm Classic. Een zender en een mobiele ontvanger, waar u een prepaid Simkaart voor nodig hebt. Op deze manier bent u overal en altijd op de hoogte van een eventuele geboorte. Deze veulengeboortemelder heeft dus een oneindig bereik mits u telefoon dit ook heeft. Hier komt nog bij dat het systeem signalen kan sturen naar niet 1, maar 2 verschillende telefoons.

Tot slot slaapt ongeveer 15% van de drachtige merries volledig op hun zij. Zij vormen dus een uitzondering op de regel. Voor deze merries bevat de Birth Alarm Mobile een zogenoemde slaapstand. Deze zorgt er voor dat het begin van een bevalling in alle gevallen wordt gesignaleerd.

 
 

De voordelen van een Birth Alarm Mobile:
✓ Alarm kan op grote op afstand worden ontvangen
✓ Bevestiging aan de anti-rolsingel
✓ 2 verschillende telefoons als ontvanger
✓ Bevat een slaapstand
✓ Incl. batterijen

€ 709,00 incl. BTW