Menu

Vitaminalia sport 20kg

Lannoo Vitaminalia sport 20kg

VitaMinalia EQUINE SPORT is een compleet voedingssupplement voor sportpaarden dat op verschillende vlakken de algehele gezondheid en conditie van het paard ondersteunt.

Sportpaarden in training en tijdens competitie worden bloot gesteld aan allerhande stressfactoren. Intensieve inspanningen leiden tot spierschade en oxidatieve stress in de spieren. Daarnaast worden pezen en gewrichten extra belast. De stress van training, transport en wedstrijden legt ook extra druk op het spijsverteringstelsel. Hierdoor is er een verhoogd risico op maagzweren en verstoring van de microflora in de dikke darm. Via de voeding kunnen we het paard extra ondersteunen om met deze uitdagingen om te gaan.

 

Ideaal als aanvulling voor sportpaarden die minder behoefte hebben aan krachtvoer. Zo krijgen ze toch de nodige vitaminen, sporenelementen en andere micronutriënten binnen krijgen om optimaal te presteren.

Ook geschikt voor paarden die tijdelijke minder krachtvoeder krijgen omwille van een blessure, herstellen van een maagzweer, ...

Verkrijgbaar in een zak van 20kg of een emmer van 5kg.

€ 143,10 incl. BTW